×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 26 April , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
گلایه پروفسور کامرانی از بی‌توجهی مدیران پالایشگاه نفت ستاره به تعامل با مراکز دانشگاهی هرمزگان

به گزارش تجارت جنب انلاین، احسان کامرانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس در رابطه با همکاری صنایع هرمزگان با دانشگاه‌های استان و نقش این بنگاه‌های اقتصادی در حمایت از نخبگان هرمزگانی، بیان داشت: انحصار بدترین آفتی است که در بعضی از صنایع استان وجود دارد.

وی تشریح کرد: برخی صنایع تنها تمایل به‌سوی گروه خاصی دارند و می‌خواهند تنها با افراد و گروه‌های خاصی در ارتباط باشند تا زمانی که انحصار درجایی وجود داشته باشد قطعاً رشد، شکوفایی و توسعه محقق نخواهد شد و این مراکز به مراکز فساد تبدیل خواهند شد.

رییس دانشگاه آزاد هرمزگان ادامه داد: درصورتی‌که اگر که دایره انحصار شکسته شود و از تمام نخبگان دعوت به عمل آید، مشکلات پالایشگاه‌ها، صنایع فولادی و دیگر بنگاه‌های صنعتی مستقر در استان با ظرفیت نخبگان استانی قابل حل خواهد بود.

پروفسور کامرانی تشریح کرد: به‌طور مثال پالایشگاه نفت بندرعباس همکاری بسیار مطلوبی با نخبگان استان دارد و مدیرعاملش عضو کمیسیون علمی دانشگاه است درحالی‌که پالایشگاه ستاره خلیج فارس را نیز برای ارتقا همکاری‌ها دعوت کرده‌ایم اما متأسفانه مدیران این شرکت در جلسات حضور پیدا نکردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس گفت: از نفت ستاره خلیج فارس خواسته شد تا در این جلسات حضور به عمل رساند و مشکلات و مسائل را مطرح کنند تا بتوانیم از ظرفیت دانشگاه در مرتفع کردن این چالش‌ها استفاده کنیم و درواقع توقع ما این است که دایره انحصار شکسته شود تا گره‌ای از کاری بگشایم.

وی ادامه داد: دانشگاه‌های استان بعد از 43 سال از انقلاب اسلامی به بلوغ رسیده‌اند و اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه‌ها می‌توانند در حوزه‌های مختلف نفت، گاز، پتروشیمی و…، کمک‌کننده باشند و از سوی دیگر چرا باید همیشه منتظر باشیم دانشگاه‌ها پیش‌قدم شوند و یک‌بار هم که شده صنایع باید از دانشگاه‌ها دعوت کنند.

کامرانی با اشاره به اینکه صنایع نیز باید همراه و حامی دانشگاه‌ها باشند، گفت: صنایع می‌توانند در بحث تجهیز آزمایشگاه دانشگاه‌ها، ساخت دانشکده‌ها، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و… کمک کنند تا درنهایت خودشان نیز از منافع آن بهره‌مند شوند و در این شرایط مراکز صنعتی و تولیدی به‌صورت رسمی باید از دانشگاه‌ها بخواهند تا همکاری‌ها شکل بگیرد.

وی به حلقه مفقوده ارتباط میان دانشگاه و صنایع استان اشاره کرد و بیان داشت: برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه نیاز به یک کاتالیزور وجود دارد و معتقدم استانداری هرمزگان به‌ویژه حوزه اقتصادی، می‌تواند در این راستا نقش کلیدی داشته باشد.

کامرانی ادامه داد: استانداری از مدیران صنایع و روسای دانشگاه‌های استان بخواهد که جلسه‌ای برگزار شود و مکانیسم عملیاتی این همکاری را طراحی کند و به نظر من هیچ مرجعی مانند استانداری نمی‌تواند نقش این کاتالیزگر را ایفا کند./فارس

برچسب ها :